Contact

Tel: 020-7608810
Mob: 020-7608810

Marize Verhagen

Juridisch medewerker

Marize Verhagen is juridisch medewerker bij L&A advocaten.

Marize behaalde haar masters Strafrecht en Recht & Onderneming aan de Universiteit van Utrecht. Gedurende haar masters deed zij bij verschillende advocatenkantoren arbeidsrechtelijke werkervaring op als student-stagiaire. Hiernaast was zij bestuurslid bij de Rechtswinkel en studievereniging Ad Informandum. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als juridisch medewerker en Professional Support Lawyer bij verschillende Zuidas kantoren.

Sinds april 2020 versterkt Marize het team van L&A advocaten en houdt zij zich bezig met verschillende werkzaamheden op juridisch vlak. Zo biedt zij o.a. ondersteuning aan inhoudelijke dossiers, schrijft zij blog/nieuwsberichten en is zij betrokken bij het opzetten en het geven van cursussen.

Naast haar werkzaamheden bij L&A advocaten is Marize werkzaam als arbeidsrechtdocent/promovenda aan de Universiteit Utrecht en is zij tevens redactiesecretaris van het Tijdschrift Recht en Arbeid. Haar promotie onderzoek heeft betrekking op de collectieve belangenbescherming van werknemers en het afwijken van wettelijke bepalingen in peius in collectieve arbeidsovereenkomsten.