Ik heb Internationaal en Europees Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Direct na mijn studie, in 2011, ben ik gestart als advocaat bij een groot full-service advocatenkantoor. Daar heb ik ruime ervaring opgedaan met het adviseren en procederen op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. In 2015 ben ik gestart bij L&A Advocaten en ben ik mij volledig in het arbeidsrecht gaan specialiseren.

Mijn focus binnen het arbeidsrecht ligt op reorganisaties, medezeggenschap, de statutair bestuurder, wijziging van arbeidsvoorwaarden en (individueel en collectief) ontslagrecht.

Mijn werkwijze is zorgvuldig, doch pragmatisch. Ik vind het een leuke uitdaging om ingewikkelde juridische puzzels op te lossen en vervolgens samen met de cliënt te kijken naar de mogelijke uitwerking daarvan in de praktijk (waarbij ook andere – niet juridische – aspecten een grote rol spelen).

In december 2019 heb ik de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) cum laude afgerond. Zelf geef ik met enige regelmaat cursussen (zowel in het Nederlands als Engels), onder meer over medezeggenschapsrecht en dossieropbouw.

Ik ben lid van de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN).