Aan de Universiteit Utrecht behaalde ik de bachelor Rechtsgeleerdheid en het honoursprogramma Utrecht Law College. Vervolgens heb ik de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij L&A Advocaten en sinds 2021 als advocaat.

Mijn aanpak kenmerkt zich door mijn betrokkenheid en flexibiliteit. Het liefst werk ik informeel, persoonlijk. Ik ga oplossingsgericht te werk en lever graag maatwerk. Het begrijpen van de onderneming en de belangen van de cliënt zijn voor mij dan ook van essentiële waarde. Met een particuliere cliënt ga ik graag op zoek naar hetgeen echt belangrijk is voor hem/haar. Binnen het arbeidsrecht dient voortdurend een afweging plaats te vinden van persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke belangen. Dat maakt het werk als advocaat, en met name in het arbeidsrecht, voor mij zo interessant.

Hoewel ik zaken zoveel mogelijk in goed overleg tussen partijen op wil lossen, is in elke zaak wel een uitdaging te vinden. Mijn streven is dan ook om die er altijd uit te halen. Soms is een gerechtelijke procedure dan onvermijdelijk.

Naast adviseren en procederen verzorgt L&A Advocaten ook (online) cursussen. Zo verzorg ik ook cursussen op het gebied van bijvoorbeeld dossieropbouw (goed werknemer- en werkgeverschap) en grensoverschrijdend gedrag/integriteit.

Ik ben lid van de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).