Achtergrond

L&A is in 2008 is opgericht als specialistisch arbeidsrecht nichekantoor door Liesbeth Franx en Arlette Putker. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een team van 6 advocaten en een senior legal counsel. De partners in het team hebben hun sporen verdiend bij het topsegment van de grote (internationale) advocatenkantoren. Onze jarenlange ervaring in de commerciële advocatuur vormt een solide basis voor onze praktijk die zich in hoofdzaak concentreert op grote en middelgrote (internationale) ondernemingen, bestuurders en werknemers in het hogere (management) segment.

 

De advocaten van L&A beschikken over vergaande specialistische expertise. Leden van ons team doceren en publiceren over onderwerpen uit hun expertise gebied en maken deel uit van vakspecialistische denk tanks, zoals de werkgroep CAO-recht van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

De kennisontwikkeling van onze advocaten wordt op hoog peil gehouden en verdiept door  regelmatig collegiaal overleg en het volgen van post-academisch onderwijs.

L&A heeft een goed netwerk van niche kantoren binnen en buiten het arbeidsrecht en ambtenarenrecht, waaronder op het gebied van pensioenrecht, belastingadvies en ondernemingsrecht. Wij delen dit netwerk graag met onze cliënten en in voorkomende gevallen werken wij in zaken samen met kantoren uit ons netwerk.

Het kantoor van L&A advocaten is gevestigd op een uitstekend bereikbare locatie tussen Amsterdam en Schiphol.