Over ons

Wij zijn een gespecialiseerd team van advocaten op het gebied van arbeidsrecht en ambtenarenrecht en onze cliënten zijn met name grote en middelgrote (internationale) ondernemingen, bestuurders en werknemers in het hogere (management) segment.

L&A is in 2008 opgericht als specialistisch arbeidsrecht nichekantoor door Liesbeth Franx en Arlette Putker-Blees. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een team van 8 advocaten, een paralegal en werkstudenten. De partners in het team hebben hun sporen verdiend bij het topsegment van grote (internationale) advocatenkantoren. Onze jarenlange ervaring in de commerciële advocatuur vormt een solide basis voor onze praktijk die zich in hoofdzaak concentreert op grote en middelgrote (internationale) ondernemingen, bestuurders en werknemers in het hogere (management) segment.

De advocaten bij L&A zijn in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten bij het rechtsgebied Arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht hen elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. Elke advocaat beschikt over specialistische expertise. Leden van ons team doceren en publiceren over onderwerpen uit hun expertise gebied en maken deel uit van vakspecialistische denktanks. Ook zijn zij annotator voor het jurisprudentie tijdschrift Rechtspraak Arbeidsrecht (RAR).

De kennisontwikkeling van onze advocaten wordt op hoog peil gehouden en verdiept door regelmatig collegiaal overleg en het volgen van post-academisch onderwijs.

L&A heeft een goed netwerk van niche kantoren binnen en buiten het arbeidsrecht en ambtenarenrecht, waaronder op het gebied van pensioenrecht, fiscaal- en ondernemingsrecht. Wij delen dit netwerk graag met onze cliënten en in voorkomende gevallen werken wij in zaken samen met kantoren uit ons netwerk.

Het kantoor van L&A advocaten is gevestigd op een uitstekend bereikbare plek in Amsterdam.