Sponsoring J.F.V. Grotius

Sponsoring J.F.V. Grotius

L&A advocaten heeft de kantorenbrunch en een kantoorbezoek gesponsord.

De Juridische Faculteitsvereniging Grotius (J.F.V. Grotius) is een studievereniging die is verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Eenieder die studeert aan de rechtenfaculteit Leiden kan lid worden bij J.F.V. Grotius. J.F.V. Grotius heeft als doel een zo breed mogelijke aanvulling te bieden op de studie. In 2019 heeft L&A advocaten deelgenomen aan de kantorenbrunch.

In 2020 heeft, wegens de coronamaatregelen, het kantoorbezoek online plaatsgevonden. Genoeg leuke en creatieve mogelijkheden en daarom spraken wij af met de studenten Teams voor een online bezoek aan ons kantoor.

Kantoorgenote Monica Smak heeft eerst een introductie van het kantoor gegeven. Middels een filmpje kregen de studenten een rondleiding door ons kantoor. Na de rondleiding heeft Monica de studenten uitleg gegeven over onze (procedeer) praktijk en de mogelijkheden die L&A biedt voor studenten, zoals een tweemaandelijkse stage. Tijdens de afsluitende Q&A hebben de studenten hun prangende vragen kunnen stellen aan mede-oprichtster en managing partner Arlette Putker-Blees.