Vragen of kennismaken?

Bel 020 760 8810
Officemanagement@LenAadvocaten.nl

Bezoek- en postadres:
De Cuserstraat 91
1081 CN Amsterdam

 

Direct contact met ons team?

Arlette Putker – Blees

Advocaat / Founding Partner / MfN-registermediator

Arlette heeft een lange staat van dienst in de commerciële arbeidsrechtpraktijk in het topsegment van de markt en bedient een breed scala van voornamelijk zakelijke cliënten. Haar focus ligt op (collectief)ontslagrecht, reorganisaties, arbeidsrechtelijke procedures en privacy op de werkvloer.

Meer over Arlette 
Irene van der Ven

Advocaat / Partner

Irene is in 2007 gestart als arbeidsrechtjurist in het bedrijfsleven en maakte in 2012 de overstap naar L&A Advocaten. Haar focus ligt op reorganisaties, overgang van onderneming, due dilligence trajecten, medezeggenschap, privacy, de statutair bestuurder en overeenkomst van opdracht/ZZP’ers.

Meer over Irene 
Inge Slangen

Advocaat / Partner / MfN-registermediator

Met meer dan 20 jaar ervaring is Inge actief en bedreven in alle facetten van het arbeidsrecht. Inge adviseert, bemiddelt en procedeert als een schikking niet kan worden bereikt. Haar focus ligt op ziekte-en arbeidsongeschiktheid, het begeleiden van reorganisaties en het individuele ontslagrecht.

Meer over Inge 
Chloé Kiveron

Advocaat

Aan de Universiteit Leiden behaalde Chloé de bachelor Rechtsgeleerdheid en Economie. Vervolgens heeft Chloé de master Civiel recht, met aanvullende vakken van de Master Arbeidsrecht, succesvol afgerond. Na verschillende studentstages en werk als paralegal is Chloé sinds 2022 verbonden aan L&A Advocaten.

Meer over Chloé  
Bruno Ficq

Advocaat

Bruno behaalde twee masters strafrecht en werkte twee jaar als strafrechtadvocaat. Omdat het arbeidsrecht zowel een proces- als een advieskant kent, veranderde hij van rechtsgebied en koos in maart 2024 voor L&A Advocaten.

Meer over Bruno 
Nienke Cornelissen

Advocaat

Nienke is bij L&A begonnen als werkstudent tijdens haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Inmiddels is zij, na het afronden van haar master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam, begonnen als advocaat.

Meer over Nienke 
Liesbeth Franx – Schaap

Of Counsel

Liesbeth heeft een lange staat van dienst in de arbeidsrechtpraktijk voor voornamelijk zakelijke cliënten in het topsegment van de markt. Haar focus ligt op collectief ontslag, CAO, medezeggenschap en overgang van onderneming.

Meer over Liesbeth 
Marijke Verhave

Office Manager

Marijke studeerde Frans en Nederlands aan de Lerarenopleiding en daarna Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Utrecht, met als afstudeerrichting Communicatiekunde. Na haar studie heeft zij onder meer gewerkt bij PTT Post in de communicatie en bij Postkantoren BV als distributiemanager.

Meer over Marijke 
Juliette Prins

Office Assistant / Cursuscoördinator

Na een succesvolle stage vanuit de opleiding juridisch administratieve dienstverlening is Juliette als Office Assistant voor L&A werkzaam.

Meer over Juliette 
Contactformulier

Neem contact op voor een afspraak.