Theo van Gogh Circle van het Van Gogh Museum

Wij steunen de Theo van Gogh Circle van het Van Gogh Museum. Zonder de mentale en ruimhartige financiële steun van zijn broer Theo, had Vincent van Gogh mogelijk nooit zijn bijzondere talent kunnen ontwikkelen. De Theo van Gogh Circle eert het belang en aandeel van Theo in de unieke kunst en visie die Vincent de wereld heeft nagelaten. Wij dragen het Van Gogh Museum een warm hart toe en vinden het belangrijk om jong talent de kans te geven zich verder te ontwikkelen. Onze bijdrage komt ten goede aan jonge, talentvolle onderzoekers en conservatoren van het Van Gogh Museum die zich inzetten om het erfgoed van Vincent van Gogh te behouden en te ontsluiten.

Foto: Melle Meivogel

Het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest

Wij steunen het Nederlands Philharmonisch Orkest en zijn graag ambassadeur, zodat muziek toegankelijk blijft voor iedereen, nu en in de toekomst. Het is belangrijk dat het orkest duurzaam wordt gesteund.

KWF

Wij steunen het KWF Kankerfonds. In oktober 2023 heeft L&A Advocaten 368 deelnemers gesponsord die via de Groningse studentenvereniging Vindicat meededen aan de TCS Amsterdam Marathon. Hiermee steunt L&A (verder) onderzoek naar immunotherapie en borst-, darm- en alvleesklierkanker.

ASAR, SLN, Grotius, Diephuis & Young Talent Group

L&A vindt het belangrijk dat rechtenstudenten met interesse voor arbeidsrecht de mogelijkheid krijgen kennis te maken en feeling te krijgen met de praktijk.