Sinds april 2021 ben ik werkzaam bij L&A Advocaten en sinds september 2022 als juridisch medewerker. Ik ben bij L&A begonnen tijdens mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Mede door het werken als werkstudent bij L&A, is mijn passie voor het arbeidsrecht bevestigd. Na het afronden van mijn bachelor ben ik dan ook begonnen met de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Het volgen van deze master combineer ik onder meer met het werken als juridisch medewerker.

Het arbeidsrecht is een rechtsgebied met veelal heel actuele vraagstukken, waardoor je midden in de maatschappij staat. Dat maakt het werken binnen het arbeidsrecht voor mij zo leuk en uitdagend.

Ik heb een analytische blik en pak zaken weloverwogen aan. Lastige vraagstukken die het nodige nauwkeurige uitzoekwerk vergen, doen mij een plezier. Er is niet altijd een eenduidig antwoord te vinden. Het is dan ook fijn dat het L&A team veel specialisaties binnen het arbeidsrecht kent, waardoor er altijd iemand is om mee te sparren.

Naast adviseren en procederen verzorgt L&A Advocaten ook cursussen. Ik help graag inhoudelijk met de voorbereiding van dergelijke cursussen, bijvoorbeeld over grensoverschrijdend gedrag.