Sinds april 2021 ben ik werkzaam bij L&A Advocaten. Ik ben bij L&A begonnen als werkstudent tijdens mijn bachelor. Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Mede door het werken bij L&A, is mijn passie voor het arbeidsrecht bevestigd. Na het afronden van de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam – hetgeen ik combineerde met het werk als paralegal – ben ik sinds september 2023 werkzaam als advocaat in het L&A team.

Het arbeidsrecht is een rechtsgebied met veelal heel actuele vraagstukken, waardoor je midden in de maatschappij staat. Dat maakt het werken binnen het arbeidsrecht voor mij zo leuk en uitdagend.

Ik heb een analytische blik en pak zaken weloverwogen aan. Lastige vraagstukken die het nodige nauwkeurige uitzoekwerk vergen, doen mij een plezier. Er is niet altijd een eenduidig antwoord te vinden. Het is dan ook fijn dat het L&A team veel specialisaties binnen het arbeidsrecht kent, waardoor er altijd iemand is om mee te sparren.

Naast adviseren en procederen verzorgt L&A Advocaten ook cursussen. Ik help graag inhoudelijk met de voorbereiding van dergelijke cursussen, bijvoorbeeld over grensoverschrijdend gedrag.