Seminars

L&A advocaten organiseert regelmatig seminars over actuele onderwerpen. Deze seminars zullen op persoonlijke uitnodiging plaatsvinden. Indien u op de hoogte wenst te blijven van de te organiseren seminars en soortgelijke uitnodiging wenst te ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar officemanagement@LenAadvocaten.nl

 

 

 

Buiten deze seminars kunnen we voor uw organisatie een workshop “op maat” geven. Deze workshop kan overeenkomstig uw wensen kunnen worden ingevuld. Wij kunnen deze workshop voor u op een prachtige locatie houden, maar de workshop kan ook op uw eigen kantoor worden gegeven.

L&A Advocaten Seminar 2021 DIT SEMINAR WORDT VERPLAATST NAAR 2022 IVM COVID-MAATREGELEN

Locatie Cobra Museum voor Moderne Kunst, Sandbergplein 1, Amstelveen
Datum 25-11-2021
“Werkgevers zitten klem. Zij mogen hun werknemers niet verplichten te vaccineren en ook niet vragen naar de vaccinatiestatus, maar moeten wél een veilige werkomgeving garanderen. Een ledenonderzoek van werkgeversvereniging AWVN onder 600 deelnemers bevestigt dit beeld. Werkgeversorganisaties vragen het kabinet daarom om helderheid te verschaffen.”

Dat is kleine greep uit het nieuws van de afgelopen tijd. In Nederland is er nog weinig sturing vanuit het (demissionair) kabinet. Vanuit werkgeversorganisaties dringt dan ook de vraag op om snel met duidelijkheid te komen. De praktijk leert dat werkgevers veel vragen hebben over corona(vaccin)/ maatregelen. Wat mag je wel en niet vragen van een werknemer? Over hybride werken is er ook de nodige onduidelijkheid. Is er een recht op thuiswerken en is thuiswerkbeleid verplicht?

Lees meer

Het jaarlijkse L&A seminar 2019

Locatie Cobra Museum voor Moderne Kunst
Datum 28-11-2019

WAB: wat u moet weten over de veranderingen in het arbeidsrecht in 2020 en de meest spraakmakende arbeidsrechtuitspraken van 2019

Lees meer

Kantoorseminar 10 november 2016

Locatie Cobra Museum voor Moderne kunst
Datum 10-11-2016

Het goed werkgeverschap als leidraad voor uw handelen: hoe voorkomt u hoge kosten en bewaakt u uw reputatie?

Lees meer

Zorgseminar

Locatie Element Amsterdam Hotel
Datum 14-04-2016

Arbeidsrechtelijke actualiteiten voor de zorgsector: een praktische update!

 

Lees meer