In 2019 behaalde ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid en Economie en in 2022 de master Civiel recht, met focus op het arbeidsrecht, aan de Universiteit Leiden. Tijdens mijn zoektocht op de arbeidsmarkt heb ik ruim vijf maanden als paralegal gewerkt bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Uiteindelijk is mijn zoektocht geëindigd bij L&A Advocaten waar ik met plezier ben begonnen in oktober 2022.

Gedurende mijn studie heb ik verschillende stages kunnen lopen bij advocatenkantoren. Mede hierdoor heb ik mijn passie voor het arbeidsrecht gevonden. De tastbaarheid, veelzijdigheid en dynamiek van het arbeidsrecht en de advocatuur spreken mij het meest aan. Ik krijg energie door te werken voor en met verschillende cliënten en het creatief oplossen en uitpluizen van complexe vraagstukken.

L&A Advocaten is het kantoor dat in deze verschillende aspecten van het arbeidsrecht opereert. Bij L&A kan ik mij volledig specialiseren in het arbeidsrecht. Met een analytische blik pak ik de juridische vraagstukken graag voor cliënten op.